Heti idézet: "Milyen érdekes, hogy a sípályák télen hozzák azt amit a Balaton nyáron"

Hitel >> Ingatlanlízing

Új és használt ingatlan lízingje

 

 

Miért válasszam az ingatlan lízinget?

 

  • Az ingatlanlízing komoly előnye, hogy a jelzáloghitelekkel megegyező (maximum 25 éves) futamidő mellett, 5%-kal kevesebb önerővel indítható el a finanszírozás,
  • Az ingatlanlízing konstrukció fontos további előnye, hogy az ingatlanhoz kapcsolódó tároló, garázs vásárlásához is igénybe lehet venni.
  • Az ingatlanlízinggel történő lakásfinanszírozási konstrukciót elsősorban azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik nem tudják, vagy nem kívánják biztosítani a hiteleknél előírt önerőt, vagy befektetési céllal vásárolnak ingatlant.
  • igényelhető forint és euró alapon

 

Mi az ingatlanlízing lényege?

 

Az ingatlanlízing lényege, hogy a Lízingbevevő által kiválasztott ingatlant a Lízingcég megvásárolja, majd lízingbe adja a Lízingbevevőnek, aki a futamidő végéig lízingdíjakat fizet a Lízingcégnek. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetésével az ingatlan tulajdonjoga átszáll a Lízingbevevőre vagy az általa kijelölt harmadik személyre.

 

Kérjen ajánlatot mielőtt döntene!!

Vállalkozás adóelőnyei:

A mikro- és kisvállalkozások a lízingbe vett ingatlan után különböző költségeket számolhatnak el. A lízingszerződés megkötésekor egyszeri díjak lépnek fel: az értékbecslés díja, a közjegyzői díj, a folyósítási díj, a szerződéskötési díj, az illeték, illetve a helyszíni szemle díja. A lízingszerződés futamideje során pedig havi, rendszeresen elszámolható költségek jelentkeznek: a kamat és a kezelési költségek, valamint a lízingtárgy amortizációja, azaz értékcsökkenési leírása. E költségek elszámolása csökkenti a cégek adóalapját.