Heti idézet: "Milyen érdekes, hogy a sípályák télen hozzák azt amit a Balaton nyáron"

lakáscélú hitelek

Lakást szeretne vásárolni és az elérhető legkedvezőbb lakáshitelt szeretné megtalálni? A pénzügyi válság miatt nem tudja mekkora saját erőre van szüksége? Nem tudja mekkora jövedelmet vár el a bank?

A Kerekerdő Hitelközpontnál több hazai pénzintézet hitelkondíciói érhetők el egyszerre. Hitelszakértőnk több éves tanácsadói múlttal és kiemelt kapcsolatrendszerünkkel áll az Ön rendelkezésére is.


FIGYELEM! Több ügyfelünk jelezte, hogy hitelügyintézés miatt regisztrált más internetes oldalakon, és csak az első látásra kedvezőnek tűnő ajánlat ügyintézése közben kiderült, hogy a tanácsadó részére több-százezer forintos sikerdíjat kellett Fizetnie! A Kerekerdő Hitelirodában a teljes körű hiteltanácsadás és ügyintézés díjmentese. Miért fizetne máshol feleslegesen?

A kialakult gazdasági helyzet miatt a lakáshitel feltételek jelentősen megváltoztak a hazai és a külföldi pénzintézeteknél. Csökkent az ingatlan forgalmi értékéhez képest felvehető hitel összege, nőtt a bankok által elvárt jövedelem nagysága.

Mekkora önerő szükséges?

A lakáshitel igénylés esetén elvárt saját erő mértéke jelenleg a felvenni kívánt hitelt devizanemétől függően jogszabályban rögzítve van. Forint alapú hitelnél nem lehet több hitelt igényelni, mint a megvásárolni kívánt lakás forgalmi értékének 80 %-a.

Minden esetben rendelkezni kell megfelelő jövedelemmel. 
A munkáltatói igazolás nélkül felvehető lakáshitelek is kivezetésre kerültek a bankok kondíciós listáiból.

Milyen devizában igényelhető lakáshitel?

A hatályos törvényi szabályozás értelmében lakáshitel jelenleg csak forint alapon igényelhető.

Akár induló banki költségek nélkül is.
Több lehetőséget is kínálunk lakáshitel igénylés esetén, amikor a hitelnyújtó bank valamennyi banki induló költség megfizetésétől eltekint. Ilyenkor általában nem kell kifizetni az értékbecslő díját, illetve a folyósítási jutalék és akár a közjegyzői okirat díja is elengedésre kerülhet. Ezzel a megtakarítás akár több százezer forint is lehet egy hasonló kamatozású hitelajánlattal szemben.

Előzetes adósminősítés még az adásvételi szerződés előtt
Nem kell attól félnie, hogy az adásvételi szerződés megkötését követően elutasíthatják hitelkérelmét és elvesztheti az átadott előleget vagy az adásvételi szerződé költségét. Hitelszakértőink még az adásvételi szerződés megkötése előtt elvégzik a hitelképesség vizsgálatot és igény szerint hitel ígérvénnyel biztosítják be a 100%-os pozitív eredményt.

Kérdései lennének? 
Forduljon irodáinkhoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről.